Christelijk Mannenkoor Beilen

O.l.v. Harold Kooij

Impressie Adventsconcert 2017

Impressie Adventsconcert 2017.

Wij kunnen terugzien op een uitstekend ontvangen adventsconcert 2017 in een nagenoeg volledig bezette Pauluskerk in Beilen.
Enthousiast en dankbaar publiek was ons deel met veel mooie reacties.
Voor de pauze was er veel ruimte voor samenzang o.l.v. organist Frank Kaman en mooie koorwerken waaronder volgens goede traditie het Cantique de Noël met een prachtige solo van Aart Mateboer.
Na de pauze werd het kerstoratorium "Een nieuw Begin"van Johan Bredewout uitgevoerd, indrukwekkend en met dank aan de vakkundige leiding van onze dirigent Wim van Lenthe uit Dalfsen die er en passant ook nog een schitterende strijkersgroep in heeft geschreven. Dat ging onder enige tijdsdruk maar onder druk wordt alles vloeibaar, het leverde een fantastische muzikale aanvulling op zo bleek deze avond.
Het koor kon voorts leunen op het vertrouwde vakmanschap van Aart Mateboer (wat een fantastische tenor), pianiste Viola Land, organist Frank Kaman en een strijkersgroep uit Harderwijk o.l.v. Renee Klaassen. De gesproken teksten in het oratorium en de presentatie van de avond werden sfeervol verzorgd door ds. Joanne Greving uit Beilen. Deze muzikale vakmensen tilden het koor naar een hoog niveau.
Verder dank ook aan het team van Pauluskerk-Valkenhof (Hennie Zwiers), de mensen die de fraaie belichting hebben verzorgd (Sjaak Kortenhoeven
en Andre van Dijken van Multiple Noiz) en niet te vergeten de Videoclub Beilen die er een mooie videoregistratie van gaat maken t.b.v. een jubileumboek waar hard aan wordt gewerkt.

Opgericht 8 november 1968 - Koninklijk goedgekeurd 13 april 1976
-Aangesloten bij de Koninklijke Christelijke Zangersbond te Voorschoten KvK: 40046539 - Bankrekening: NL73RABO0138494177