Christelijk Mannenkoor Beilen

O.l.v. Harold Kooij

Adventsconcert 2014

PosterAdvent2014KLZaterdag 13 december 2014 geeft het Christelijk Mannenkoor Beilen het traditionele Adventsconcert in de Stefanuskerk in Beilen. Het koor trekt ook dit jaar weer alle registers open om in de dagen voor kerst een mooi concert te kunnen verzorgen.
Instrumentale medewerking komt in deze adventstijd van het bekende trompetduo Maurice en Janita van Dijk uit Kampen. Zij timmeren flink aan de weg en verleenden vele malen hun medewerking aan de televisie-uitzendingen van Nederland zingt. Maurice studeerde aan het conservatorium in Rotterdam en is een veelgevraagde gast bij koorconcerten en kerkdiensten. Janita werd ooit door Maurice geïnspireerd om te gaan trompetspelen en dat daaruit iets moois is gegroeid kunt u deze avond horen. De muzikale leiding is weer in vertrouwde handen van dirigent Wim van Lenthe uit Dalfsen en Frank Kaman uit Hardenberg staat garant voor de begeleiding op orgel en piano. Ook de eigen koorsolist Albert Moorlag is als vanouds van de partij.
Deze avond is er ook gelegenheid voor samenzang van traditionele kerstliederen en er staan koorwerken op het programma uit verschillende culturen waarbij het Nederlandstalig repertoire niet wordt vergeten. De presentatie van de avond is in handen van ds. A. Hekman uit Assen.

Plaats: Stefanuskerk, Prins Bernhardstraat 12, Beilen.
Aanvangstijd concert: 20:00 uur. De kerk is open om 19:15 uur.
Toegangsprijs: € 10,00
Voorverkoop: Boekhandel Het Logboek, Brinkstraat 49, Beilen en bij de leden van het koor.

Kaarten bestellen? Kaarten zijn helaas uitverkocht.

Opgericht 8 november 1968 - Koninklijk goedgekeurd 13 april 1976
-Aangesloten bij de Koninklijke Christelijke Zangersbond te Voorschoten KvK: 40046539 - Bankrekening: NL73RABO0138494177